BioAmmo op Jacht & Buitenleven

We zijn verheugd over onze deelname aan Jacht & Buitenleven en heten u graag welkom aan de stand van BioAmmo. Gedurende drie dagen komt u alles te weten over de groenste patroon ter wereld. Of het nu gaat om de 100% biologische prop, de plasticvrije huls of het natuurlijke afbreekproces. Elke vraag die u maar heeft wordt persoonlijk beantwoord.

Jacht & Buitenleven is uitgegroeid tot een begrip en een niet te missen event voor jagers en buitenmensen. Het prachtige landgoed Velder vormt op 24, 25 en 26 september wederom het decor voor deze openluchtbeurs in Engelse Game Fair-stijl.

Typerend voor de gezellige sfeer zijn de pagodetenten waar u alles vindt op het gebied van platteland, jacht en buitenleven. Uiteraard is er de mogelijkheid om direct spullen en kleding te kopen. Verder is er veel aandacht voor de natuur, zijn er workshops voor kinderen maar ook demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinwagens. Ook op culinair gebied zullen bezoekers verwend worden met wildburgers en lokale specialiteiten.

Meer informatie over de standhouders en tickets zijn te vinden op jachtenbuitenleven.nl

Kom te weten wat ‘Wild oogsten zonder plastic te zaaien’ precies inhoudt en bezoek ons in Liempde.